Ποιος πολιτικός πούλησε 10.000 διαβατήρια σε Άραβες;



Απίστευτο, θα πείτε. Θα συμφωνήσουμε κι εμείς, γιατί είναι η πρώτη φορά που φθάνουν τέτοιες πληροφορίες και αν δεν είχαμε εμπιστοσύνη στις πηγές θα έπαιρναν τον δρόμο προς το καλάθι των αχρήστων.

Όχι ότι είναι κάτι πρωτόγνωρο η κυκλοφορία πλαστών διαβατηρίων, αλλά αφορά... συνήθως μεμονωμένες περιπτώσεις, ενώ επί του προκειμένου μιλάμε για 10.000 διαβατήρια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν σχέση με πολίτες αραβικών χωρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα διαβατήρια αυτά εκδόθηκαν πριν από το 2000, με πιστοποιητικά για το ότι συγγενικά τους πρόσωπα (παππούς, γιαγιά κ.ά.) είχαν γεννηθεί στην Κρήτη ή σε άλλες περιοχές όπου υπάρχουν δεσμοί με τις γειτονικές χώρες, την Αίγυπτο, τη Λιβύη κ.λπ.

Η... ταρίφα δεν ήταν τίποτε πενταροδεκάρες... Κυμαινόταν από 100.000 μέχρι 150.000 δολάρια. Ο συνολικός... τζίρος ήταν κοντά στο ΕΝΑ δισεκατομμύριο δολάρια!

Στην υπόθεση αυτή κινητήρια δύναμη ήταν πολιτικός, όπως υποστηρίζουν οι πληροφορίες.

Φέρνουμε στο φως την καθόλου ευκαταφρόνητη κομπίνα, που φαίνεται ότι είχε στηθεί πολύ... έξυπνα, απόδειξη το ότι μέχρι τώρα δεν είχε εντοπισθεί το παραμικρό από αυτήν τη βιομηχανία έκδοσης διαβατηρίων, που απέφερε τόσα λεφτά στους εγκεφάλους. Και οι Εισαγγελείς που ψάχνουν από καιρό στα άδυτα της εποχής στην οποία αναφέρεται η ιστορία που βλέπει σήμερα το φως της δημοσιότητας είναι πολύ πιθανό να φθάσουν στην παρέα που βρίσκεται πίσω από την έκδοση των πλαστών διαβατηρίων, όπου ενδέχεται να εμπλέκεται και άτομο αραβικής καταγωγής.

πηγή: Εφημερίδα ΠΑΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ποιος πολιτικός πούλησε 10.000 διαβατήρια σε Άραβες; "

Leave a Reply