Στέλνει μηνύματα η Ψηλή!



Την άποψη πως η Νέα Δημοκρατία πρέπει να κάνει στροφή και να απευθυνθεί στον προβληματισμένο κεντρώο πολίτη εξέφρασε η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στον Alpha 989 η κυρία Μπακογιάννη αρνήθηκε τις όποιες αιτιάσεις πως η ΝΔ έχει ακροδεξιά στοιχεία τονίζοντας «Δεν είχε ασπαστεί και ποτέ από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ιδρυτού της, ακροδεξιές λογικές. Αντίθετα τις πολέμησε και τις πολέμησε φανερά».

«Η Νέα Δημοκρατία ήτανε από ιδρύσεως της ένα κόμμα το οποίο πήγαινε από τη δεξιά μέχρι την κεντροαριστερά και αν θέλετε και σήμερα ευθέως να σας πω, θεωρώ ότι η ΝΔ έπρεπε να κάνει μια κανονική μα κανονική στροφή προς το κέντρο. Διότι το κέντρο είναι άστεγο σήμερα» είπε με νόημα η βουλευτής του κόμματος.

«Το κέντρο είναι αυτό το οποίο αναζητά έκφραση» πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη και συνέχισε «Για το κέντρο γίνεται η μάχη από τις διάφορες Ελιές, Ποτάμια ρυάκια και ότι άλλο θέλετε. Εμείς λοιπόν με πολύ περισσότερη αξιοπιστία θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε σε αυτόν τον Ευρωπαίο, προβληματισμένο κεντρώο πολίτη. Και όταν λέω κεντρώο, εννοώ κεντρώο και φιλελεύθερο και στις κοινωνικές του αρχές. Δεν εννοώ τώρα οικονομικά, οικονομικά τώρα έχουνε λυθεί τα θέματα, δεν υπάρχουν πια τέτοιου είδους διαφορές».

Τέλος, υπογράμμισε ότι το κόμμα της δεν πρέπει να λοξοκοιτάζει προς τα δεξιά γιατί δεν έχει τίποτα απολύτως να πάρει, αλλά να απευθυνθεί σε αυτή τη μεγάλη δεξαμενή των προβληματισμένων πολιτών, οι οποίοι θέλουν ένα ευρωπαϊκό αύριο, ξέρουν ότι έχουμε θυσίες απερίγραπτες αλλά οι οποίοι θέλουνε μιας άλλης μορφής σύγχρονης ελληνικής δημοκρατίας.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Στέλνει μηνύματα η Ψηλή! "

Leave a Reply