Απίστευτα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της ρώσικης μαφίας στην Αθήνα!


Κυκλώματα, υπόγειες διαδρομές και παντοδυναμία της Μαφίας, ενώπιον της οποίας «λυγίζουν» όλοι; Έτσι φαίνεται, καθώς κάθε άλλη ορθολογιστική προσέγγιση στα αναπάντητα ερωτήματα που εγείρονται με αφορμή την εξωφρενική υπόθεση του Πιότρ Π., δεν είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις. Ένας κατηγορούμενος στο στόχαστρο. Διώκτες του, η ρωσική Μαφία και κάποιοι συνοδοιπόροι της στο οικείο δικαστικό σύστημα.

 Τον δρόμο για την εξυπηρέτηση άνομων συμφερόντων μέσω μιας εξοντωτικής δίωξης κατά ενός συνανθρώπου μας που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα, ανοίγουν χρήματα που εξαγοράζουν συνειδήσεις, αποφάσεις και δυστυχώς, ζωές. Και στο επίκεντρο, ένας άνθρωπος του οποίου κρίνεται η ζωή. Ο Πιοτρ. Π. βρέθηκε στην Ελλάδα καταδιωκόμενος, από κακοποιούς και ένα διεθνές ένταλμα σύλληψης που επέφερε τελικά και τη σύλληψή του στην Αθήνα.

 Ο εν λόγω Ρώσος πολίτης, είχε γίνει στόχος εδώ και καιρό προσώπων που μάχονταν και εξακολουθούν να μάχονται για την «επικράτηση» στον υπόκοσμο του Σότσι. Τα λεφτά είναι πολλά... Η σύγκρουση, που έφερε μεταξύ άλλων δυο νεκρούς, δημιούργησε την ανάγκη και για νέα εξιλαστήρια θύματα: η υπόθεση αυτή για τους θύτες, εξυπηρετεί μια διπλή ανάγκη: να κλείσει η υπόθεση και να βγει από τη μέση ένας - θεωρούμενος ως ανταγωνιστής – αλλά στην ουσία νομοταγής επιχειρηματίας. Που κάποιοι ήθελαν να βγάλουν από τη μέση και κατάφεραν ακόμα και να χειραγωγήσουν το σύστημα, προκειμένου να το πετύχουν.

Ένας υψηλόβαθμος δικαστικός στη Ρωσική Ομοσπονδία, ο Βασίλης Β., ο οποίος διορίστηκε τον Οκτώβριο του 2007 Πρόεδρος του Περιφερειακού Δικαστηρίου της Μόσχας με προβλεπόμενη εξαετή θητεία. Ο άνθρωπος αυτός, είχε ένα χαρακτηριστικό: γνώριζε καλά την περιοχή, όπου μάλιστα είχε υπηρετήσει στο παρελθόν ως δικαστικός (την περίοδο 1989 – 1995). Νωρίτερα, είχε υπηρετήσει ως πράκτορας της KGB στην πρώην Ανατολική Γερμανία. Πρόσωπο με υψηλές προσβάσεις, έχει τιμηθεί με Προεδρικό Διάταγμα της 4ης Ιουλίου του 2001 με τον τίτλο του «Επίτιμου Δικηγόρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας». Επίσης, του έχουν απονεμηθεί ακόμα και μετάλλια «για την εξαιρετική συμβολή του στην ανάπτυξη της Κουμπάν». Μια συγχορδία λοιπόν ενός δικαστικού με ένα μαφιόζο... Με το αζημίωτο; Ποιος ξέρει...

 Στο Σότσι, αυτός είναι ο Ρούμπεν Τ., γνωστός στον υπόκοσμο με πολύ συγκεκριμένο ψευδώνυμο. Ο πρώην αθλητής και νυν επιτυχημένος επιχειρηματίας, φροντίζει πολύ για την δημόσια εικόνα του. Δήθεν φιλάνθρωπος, δήθεν ευεργέτης, δήθεν πολλά άλλα, είναι και άνθρωπος που εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως το σύστημα και όταν λέμε σύστημα, όχι μόνο τη βιτρίνα του. Σε εγκαταστάσεις δικών του αθλητικών κέντρων, προπονούνται γνωστοί Ρώσοι αθλητές.

Πέρσι τον Σεπτέμβριο, το Υπουργείο Αθλητισμού της Ρωσίας τον βράβευσε, δεδομένου ότι αυτός είναι και ο επικεφαλής της τοπικής ομοσπονδίας πάλης, για τη σημαντική συνεισφορά του στις προετοιμασίες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Κι όμως, το ότι ένα ξενοδοχείο του, είναι γνωστό ως τόπος διαμονής των «κορυφαίων» του υπόκοσμου. Ο τύπος αυτός, εμφανίζεται δημόσια συνοδευόμενος από στρατιά πάνοπλων σωματοφυλάκων. Το τι φοβάται και ποιοι είναι οι εχθροί του, μόνο αυτός το γνωρίζει. Πάντως, οι κακές γλώσσες επιμένουν πως ο Ρούμπεν Τ., έχτισε την «καριέρα» του μετά το θάνατο του σημαίνοντα παράγοντα του υποκόσμου του Σότσι, Έντουαρντ Κ. Τυχαίο; Όχι.

Όμως, ο Ρούμπεν Τ., «φρόντισε» επιμελώς ώστε για το θάνατο του προαναφερόμενου προσώπου να κατηγορηθεί ο Πιότρ Π. Τελικά, όλα σε αυτή τη ζωή, εξαγοράζονται… Ωστόσο, οι άνθρωποι της μαφίας στο Σότσι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται άνετα: η ισχύς τους, τους έδωσε πρόσβαση στη χρηματοδότηση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι. Ο Ρούμπεν Τ., αισθάνεται πλέον κυρίαρχος και μη τηρώντας πλέον ούτε τα προσχήματα, έπαυσε να είναι ο σκιώδης αρχηγός του υποκόσμου της πόλης, που τράβηξε πριν από λίγο καιρό τα βλέμματα όλου του πλανήτη. Έχει μάλιστα καταφέρει να «ελέγξει» τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης, Ανατόλι Π. Όλοι οι επίσημοι πλέον, έχουν μπει στο payroll. Το χρήμα, εξαγοράζει τους πάντες και τα πάντα… Η «εντολή» του Ρούμπεν Τ. αλλά του προτεζέ δικαστικού του, προς τον γεωργιανής καταγωγής Λάσα Σ., τον οποίο ο Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε τον «νούμερο 1 κακοποιό του πλανήτη», ενώ οι Αρχές παγκοσμίως αποκαλούν «Εσκομπάρ της Ευρώπης» και η ρώσικη μαφία αποκαλεί «Το Λίπος» (επειδή είναι ο ταμίας της οργάνωσης), ο οποίος μάλιστα καταδικάστηκε προ διετίας σε κάθειρξη 14 ετών, καθώς θεωρήθηκε ο επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης με δράση σε τουλάχιστον πέντε χώρες της Γηραιάς Ηπείρου και κρατείται στις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη, ήταν σαφής και είχε να κάνει με την εξόντωση του Πιότρ Π.

Φυσικά, δεν είναι λεπτομέρειες το ότι θεωρείται από πολλούς ως η «κορυφαία» φυσιογνωμία του ρωσικού υποκόσμου και ότι οι ελληνικές αρχές δεν ενέδωσαν στο αίτημα των ισπανικών αρχών για την έκδοση του Λάσα Σ., ενώ ο τύπος αυτός διάγει «βίον βασιλικόν» στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου κρατείται. Ο Λάσα Σ. λοιπόν, φέρεται να έδωσε με τη σειρά του «εντολή» από τη φυλακή όπου κρατείται και όπου έχει ρόλο «αρχηγού» (αλλά και... προσωπικό μάγειρα!), για την εξόντωση του Πιότρ Π. Άλλωστε, τα συνηθίζει αυτά...

Η «εντολή» του είναι νόμος για τους πολλούς στον υπόκοσμο. Και όπως είναι φυσικό, η ζωή του Πιότρ Π., κινδυνεύει. Ειδικά, αν ληφθεί υπόψη πως δέκτης της εντολής του Λάσα Σ., είναι Γεωργιανός ποινικός, ο οποίος κρατείται στην Δ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού… Και το θέμα είναι πλέον κατά πόσον όλη η προαναφερόμενη «αλυσίδα», είναι σε θέση να «επηρεάσει» αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Άλλωστε, δεν ζούμε σε έναν κόσμο ηθικό, αγγελικά πλασμένο. Σε αυτό μάλλον συμφωνούμε όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Απίστευτα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών της ρώσικης μαφίας στην Αθήνα! "

Leave a Reply