Σκληρό παζάρι ετοιμάζει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά!Το ανέλπιστο εκλογικά ποσοστό της ΕΛΙΑΣ στις Ευρωεκλογές δημιούργησε κύμα αισιοδοξίας στα γραφεία του υπουργού Εξωτερικών και πρόεδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αφού κινήθηκε με αξιοπρέπεια σε διψήφιο ποσοστό.

Κάτι τέτοιο έκλεισε αρκετά στόματα στο εσωκομματικό μέτωπο αφού περίμεναν καταστροφή και σαρωτικές εξελίξεις στην παράταξη. Ο Βενιζέλος όχι μόνο μάζεψε τη θύελλα αλλά μετέδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας βάζοντας στον πάγο τις όποιες αλλαγές που θα του στοίχιζαν την θέση του στο κόμμα! Τον Οκτώβριο άλλωστε θα δημιουργήσει τις συνθήκες που θα τον βγάλουν από την δύσκολη θέση δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την προστασία της θέσης του στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί σε συνεργάτες του ότι η επόμενη μέρα τον βρίσκει δικαιωμένο και έτοιμο να απαιτήσει (!) περισσότερες θέσεις και αρμοδιότητες για τους βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κυβέρνηση.

"Περάσαμε την μπόρα, ώρα να βγει και λίγο ήλιος" είναι τα λόγια στενού του συνεργάτη παίζοντας με τις λέξεις και το σήμα του κόμματος! 
Δεν υπάρχουν σχόλια on " Σκληρό παζάρι ετοιμάζει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά! "

Leave a Reply