Με υπογραφή Γεωργιάδη αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΚΑΝΑ ο Δαραβίγκας!

Ιωάννης Δαραβίγκας

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο τοποθετήθηκε στον Οργανισμό κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ). Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ είχε αναλάβει τον περασμένο Μάρτιο, μετά τη σχετική εισήγηση της τέως υφυπουργού Υγείας, κυρίας Ζέττας Μακρή και την έγκριση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Ηλείας έως και το 2012 του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Με την υπουργική απόφαση -που υπέγραψε μεταξύ πολλών άλλων την περασμένη εβδομάδα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης- ορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος καθώς και έξι μέλη του ΔΣ με ισάριθμα αναπληρωματικά. Αναπληρωτής πρόεδρος θα είναι μέχρι και τον Ιούνιο του 2017 ο δημοσιογράφος κ. Ιωάννης Δαραβίγκας.

Γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του στην εκπομπή του Στέφανου Χίου στο Extra channel και στη συνέχει στο Zoom Tv δημοσιογράφος τοποθετείται, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, με την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Αντιναρκωτικού Αγώνα -πρόκειται για ΜΚΟ που ίδρυσε ο ίδιος το 1987.

Στελέχη του υπουργείου επισημαίνουν πως τοποθετήθηκε αμισθί.

Η δημοσιογραφική ιδιότητα είναι μία μόνον από τις πολλές που περιέχονται στο βιογραφικό του. O κ. Δαραβίγκας ως πτυχιούχος Σχολής Φυσικοθεραπείας με δύο χρόνια μετεκπαίδευσης στη Βιέννη δηλώνει και ιδιοκτήτης επί σειρά ετών δύο Φυσικοθεραπευτηρίων και του Πολυδύναμου Ιατρικού Κέντρου «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ».

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Με υπογραφή Γεωργιάδη αναπληρωτής πρόεδρος στον ΟΚΑΝΑ ο Δαραβίγκας! "

Leave a Reply