Ποιες στρατηγικές κινήσεις Σαμαρά εγκλωβίζουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ



Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο μέσω των ομιλιών και των συνεχών επαφών του με παράγοντες της αγοράς. Η διαδικασία στην οποία έχει μπει το τελευταίο διάστημα η πατρίδα μας δεν τον αφήνει φυσικά αδιάφορο καθώς είναι εκείνος που τα τελευταία δυο χρόνια σήκωσε όσο κανένας άλλος το σταυρό του μαρτυρίου του εθνικού χρέους.

Μετά την 25η Ιανουαρίου, η Νέα Δημοκρατία φάνηκε μουδιασμένη και ανήμπορη να διαχειριστεί τη βαριά ήττα των εκλογών. Η κίνηση Σαμαρά να μην περιμένει τον Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την στρατηγική του από δω και πέρα.

Σήμερα μπορεί να πει κανείς ότι όλα αυτά ήταν μια κακή παρένθεση. Ο Αντ. Σαμαράς καλείται το επόμενο διάστημα να βρεθεί απέναντι στον αντίπαλο του, τον κύριο Τσίπρα. Μετά την εκπληκτική του ομιλία στη Βουλή, όλοι θεώρησαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός μπορεί να επανέλθει και να δημιουργήσει τις συνθήκες προκειμένου η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας να ανακάμψει.

Η συμφωνία, την οποία ο ίδιος ο Σαμαράς δήλωνε πως δεν τη βλέπει, φαίνεται πως δημιουργεί τριγμούς και στα δυο στρατόπεδα. O πρόεδρος της ΝΔ δεν ανοίγει τα χαρτιά του, όσο κι αν ο Τσίπρας ψάχνει για συνενόχους στο διαρκές έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας στο οποίο έχει προβεί η παράταξή του με τα ψέμματα και τις υποσχέσεις.

Ο Σαμαράς αφήνει τη βόμβα στο γήπεδο του Τσίπρα και αναδιοργανώνεται εσωτερικά προκειμένου να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα: είτε τη συμφωνία στη Βουλή είτε εκλογές είτε ακόμα και χρεωκοπία!




Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ποιες στρατηγικές κινήσεις Σαμαρά εγκλωβίζουν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ "

Leave a Reply