Γυναικεία ανταρσία με νόημα στη Νέα Δημοκρατία!




Ακόμα να κοπάσουν οι αναταράξεις στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας μετά την ψήφιση του επίμαχου άρθρο 8 του Νομοσχεδίου για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Η Ντ. Μπακογιάννη από νωρίς είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της για την ψήφιση του Νομοσχεδίου ενώ και η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε θετική. Εκεί όμως που το ποτήρι ξεχείλισε ήταν η στάση της εισηγήτριας, Κατερίνα Μάρκου!

Η στάση της εισηγήτριας στο νομοσχέδιο για τη Νέα Δημοκρατία προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και αντιδράσεις καθώς εμφανίστηκε ανακόλουθη με όσα είχε πει στην επιτροπή και την ολομέλεια. Η δε απάντηση της για το λόγο που δεν ψήφισε, έφερε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την ίδια.

Η εικόνα της Νέας Δημοκρατίας δε συνάδει σε καμία περίπτωση με τη διακήρυξη του Προέδρου της ότι δεν θα στηριχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρξε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας αλλά και πως να υπάρξει: Ντ. Μπακογιάννη και Ο. Κεφαλογιάννη εμφανίζονται ιδιαίτερα δυνατές ενώ η Κ. Μάρκου και η Ν. Κεραμέως εμφανίστηκαν να ψαρεύουν ψήφους σε χώρους πέρα της Κεντροδεξιάς.

Ελπίζουμε στην Πειραιώς να έπιασαν το νόημα!





Δεν υπάρχουν σχόλια on " Γυναικεία ανταρσία με νόημα στη Νέα Δημοκρατία! "

Leave a Reply