Επικοινωνία Παπαμιμίκου - Μητσοτάκη για το Β' γύρο!Ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας έχουν εδώ και λίγες μέρες ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος με τον υποψήφιο πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο λόγος; Μα φυσικά η ενδεχόμενη στήριξη του Λαρισαίου στην κούρσα διαδοχής.

Οι δυο άνδρες ήρθαν πιο κοντά μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής που άφησε εκτός τον Απόστολο Τζιτζικώστα από τον 2ο γύρο και άστεγο πολιτικά την επόμενη μέρα τον υποστηρικτή του Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Ο Κυριάκος γνωρίζει ότι προκειμένου να κερδίσει θα χρειαστεί κάθε νέα ψήφο που θα προκύψει από τους δυο που αποκλείστηκαν στον 1ο γύρο. Αφού λοιπόν καπάρωσε την συγκατάθεση του φίλου του Άδωνι Γεωργιάδη, πιέζει ασφυκτικά τους πολιτικούς συμμάχους του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Η δυναμική Παπαμιμίκου στη Θεσσαλονίκη μέσω της Νεολαίας και των στελεχών που ελέγχει στην επικράτεια, δίνει αβαντάζ στον Κυριάκο, που διατηρεί στις τάξεις του πολλούς πολιτικούς φίλους του Ανδρέα! Μένει να δούμε αν θα μετακομίσει η σκληρή ομάδα επικοινωνίας του Παπαμιμίκου στη Χαλκοκονδύλη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Επικοινωνία Παπαμιμίκου - Μητσοτάκη για το Β' γύρο! "

Leave a Reply