Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας: οι συσχετισμοί και η μάχη μέχρι το Συνέδριο!

Αποτέλεσμα εικόνας για εσωκομματικες εκλογες ΝΔ



Στη κούρσα των εσωκομματικών της διαδικασιών έχει μπει κι επίσημα η Νέα Δημοκρατία, η οποία φαίνεται πως βιάζεται να κλείσει τις όποιες εκκρεμότητες έχει, πριν τις Εθνικές Εκλογές. Η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαφής: Ψεκάστε, Σκουπίστε, Τελειώσατε.

Η πρόθεση στην Πειραιώς είναι να τελειώσουν σύντομα και τα τυπικά, να κλείσουν τα όποια εσωκομματικά μέτωπα σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και να βγει ακόμα πιο δυνατός ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του προκειμένου να επικεντρωθούν στο μεγάλο διακύβευμα της επόμενης μέρας: Τις Εθνικές Εκλογές!

Απ' την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόθεση διεξαγωγής Τακτικού Συνεδρίου, υπήρξαν αντιδράσεις και αντιρρήσεις καθώς υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ΝΟΔΕ και Τοπικών της ΝΔ οι οποίες έχουν ανοιχτά ζητήματα εσωκομματικού χαρακτήρα στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τοπικοί παράγοντες και βουλευτές!

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι προθέσεις των υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, καθώς παραδοσιακά ο έλεγχος των τοπικών οργανώσεων αποτελεί το διαβατήριο για μια καλή εκλογική καταγραφή των επίδοξων υποψηφίων.

Οι ιδιαιτερότητες της φετινής διαδικασίας δεν πέρασαν απαρατήρητες: Η ανάγκη ανανέωσης της κάρτας μέλους και το ακριβό της τίμημα (12€ σε σχέση με τα 2€ για εκλογή προέδρου) δημιουργούν αντιδράσεις και εύλογη απορία για το αν ο τελικός στόχος είναι η συσπείρωση ή η κατάθεση χρημάτων στο κόμμα!

Τις επόμενες μέρες ερχόμαστε με ειδήσεις, Παραδεξιές Αποκαλύψεις και πολλές πληροφορίες για τις κατά τόπους εκλογικές μάχες.

Στείλτε μας στο infoparadexia@gmail.com τοπικές ειδήσεις, αναφορές και δελτία τύπου προκειμένου να προβάλουμε υποψηφιότητες και ειδήσεις για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Εσωκομματικές Εκλογές Νέας Δημοκρατίας: οι συσχετισμοί και η μάχη μέχρι το Συνέδριο! "

Leave a Reply