Δείτε τις αντιδράσεις των "κομμένων" στην ΟΝΝΕΔ




Ήταν φυσικό μετά τις αλλαγές στο εκτελεστικό της ΟΝΝΕΔ να υπάρξουν αντιδράσεις. Κι αυτό γιατί ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Σάκης Ιωαννίδης, είχε εξασφαλίσει μια ισορροπία μεταξύ των "ομάδων" η οποία διαταράχτηκε εν μέρει από ορισμένες αλλαγές.

Η σημαντικότερη αλλαγή, αυτή του Λεκανοπεδιάρχη, "πόνεσε" απ' ο,τι φαίνεται πιο πολύ. Για να δούμε τι έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook oρισμένοι:



Πρώτη αναφορά από τον Κώστα Παπαθανασόπουλο που βρέθηκε στην ηλεκτρική καρέκλα του Λεκανοπεδίου, μια θέση που τις τελευταίες δυο φορές είχε η ομάδα Τσάκα. Φαίνεται ότι ο Παπαθανασόπουλος δυσαρεστήθηκε, αφήνοντας υπονοούμενα για θολούρα και παραζάλη.



Ο προκάτοχος του, επίσης κομμένος, Δημήτρης Σακαρετσάνος, γνωστός για το μαχητικό του στυλ φαίνεται πως το πήγε λίγο παρακάτω, μιλώντας για κυρίους που δίνουν τον λόγο τους και αδερφές με φούστες, που κυριαρχούν! Σας θυμίζει κάτι;




Ένας εκ των μελών της ομάδας του Λεκανοπεδίου που είδε την πόρτα της εξόδου είναι και ο Χρήστος Παπανικολάου. Έγραψε υπονοούμενα για περίεργες συμβάσεις, νυχτοκάματα και διασυνδέσεις με εστιατόρια, ξενοδοχεία και κυλικεία. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;



Ο Γιάννης Αναστασόπουλος, απερχόμενος αναπληρωτής γραμματέας ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ, μιλάει για την επόμενη μέρα!



Τελευταίο αφήσαμε τον αιωνιο πολιτικό "μπαμπά", Μάριο Τσάκα. Ο Τσάκας, επέλεξε να συμπορευτεί με τον πρώην Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Γ. Παπανικολάου, στο Δήμο Γλυφάδας, αιώνια κόντρα του συστήματος της Μεσογείων και της Συγγρού. Φαίνεται πως άλλαξαν οι καιροί...Και άφησε και αυτός υπονοούμενο περί ποτού.  


Προβλέπεται μπόρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Δείτε τις αντιδράσεις των "κομμένων" στην ΟΝΝΕΔ "

Leave a Reply