Αιχμές Ιγγλέζου για Παπαμιμίκο για τα εκατομμύρια των Μ.Κ.Ο.


   Ο Ιγγλέζος ήταν από τα βασικά στελέχη του γραφείου Στυλιανίδη την εποχή των παχιών αγελάδων. Εκείνη την εποχή ένα από τα εξαπτέρυγα του γραφείου Στυλιανίδη ήταν και ο Παπαμιμίκος.

Η εποχή άλλαξε και ο Ιγγλέζος, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει αιχμές για τον Γραμματέα της Ν.Δ.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ

Κύριε Γραμματέα της Π.Ε , ορμώμενος από το δημόσιο έγγραφο του ΣΔΟΕ στις αρχές Ιουλίου 2014 το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο διερευνά πιθανή σας εμπλοκή στην συγκεκριμένη ΜΚΟ θα σας παρακαλούσα για την αναστολή των καθηκόντων σας μέχρι της οριστικής ολοκλήρωσης της έρευνας από τα αρμόδια όργανα του κράτους.


Σε μία δύσκολη εποχή που ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και οι Ελληνες πολίτες καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες ώστε η χώρα να σταθεί και πάλι όρθια στα πόδια της δεν πρέπει να δημιουργείται στους πολίτες η εντύπωση ότι σκεπάζουμε τίποτα .


Επειδή η θέση η οποία κατέχετε είναι θέση κύρους πρέπει να διευκολύνετε την παράταξη με την αναστολή των καθηκόντων σας μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας.


Επειδή κατά το παρελθόν και ειδικότερα τον Ιανουάριο του 2009 περίοδο που σας γνώρισα ,με δική μου υπογραφή ως Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Μεταφορών και επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη σας τοποθέτησα υπεύθυνο του γραφείου τύπου του Υπουργού οφείλω να σας δηλώσω ότι εάν γνώριζα την συγκεκριμένη εμπλοκή σας στο θέμα η οποία μπορεί να αποδειχθεί και αβάσιμη δεν θα σας τοποθετούσα στην θέση αυτή λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κος Στυλιανίδης ήταν ο αρμόδιος Υφυπουργός Εξωτερικών 2004-2007 υπεύθυνος για τις Μ.Κ.Ο.

Ευχαριστώ για την κατανόηση .


Αναστάσιος Ιγγλέζος
Μέλος Π.Ε Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Αιχμές Ιγγλέζου για Παπαμιμίκο για τα εκατομμύρια των Μ.Κ.Ο. "

Leave a Reply