Ποιοι υπουργοί βολεύουν ακόμα γιούς και κόρες;



Δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό οι υπουργοί παρά τις όποιες συστάσεις έχει κατακαιρούς απευθύνει προς αυτούς του Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με το «Βηματοδότη» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργος Καρασμάνης, διόρισε σύμβουλο στο υπουργείο του το γιο του πρώην βουλευτή Σερρών Τάσου Καρυπίδη.

Ο υιός Καρυπίδη, όμως, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον… αντάρτη Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ από την άλλη ο πατέρας Καρυπίδης, σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν κοσμεί και με τα καλύτερα λόγια τόσο τον Αντώνη Σαμαρά όσο και τη ΝΔ…

Καρασμάνης

Αυτό, όμως δεν φαίνεται να εμπόδισε τον κ. Καρασμάνη. Οι σχέσες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με τις Σέρρες, όμως, δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η κόρη του έχει διοριστεί επιστημονική συνεργάτιδα σε ένα έτερο Σερραίο τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόφιλο Λεονταρίδη. Πάντως ο κ. Λεονταρίδης είχε προσπάθησει στο παρελθόν να αποκαταστήσει και τον Τάσο Καρυπίδη, που είχε αποτύχει να εκλεγεί βουλευτής, ως διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών. Ωστόσο οι σχεδιασμοί του υπουργού αποτράπηκαν από τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

πηγή: ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ποιοι υπουργοί βολεύουν ακόμα γιούς και κόρες; "

Leave a Reply