Ο Νικήτας, η Ντόρα και η γκρίνια στην Α' Αθήνας!




Η αναμενόμενη επιστροφή του Νικήτα Κακλαμάνη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έφερε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών του κόμματος και του Πρωθυπουργού. Ένας βουλευτής που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα την περίοδο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών με την ανεξάρτητη κάθοδό του, επιλέγει την συμφιλίωση.

Δεν φαίνεται όμως να έχουν την ίδια άποψη υπουργοί και βουλευτές της Α' Αθήνας οι οποίοι βλέπουν πως από νωρίς ο Νικήτας επιλέγει την συμπόρευση. Κι αυτό γιατί υπολόγιζαν ότι θα προσχωρούσε την περίοδο των διερευνητικών επαφών πριν την προεδρική εκλογή οπότε σε περίπτωση εκλογών δεν θα προλάβαινε να κάνει την απαραίτητη διείσδυση στο κομματικό κοινό.

Αντιθέτως, επέλεξε αυτή την περίοδο έτσι ώστε και χρόνος να υπάρχει αλλά και χώρος για να κινηθεί προς άγραν ψήφων και συμμαχιών. Οι 13.603 ψήφοι το 2012 άλλωστε τον είχαν κατατάξει πολύ ψηλά στην σειρά εκλογής και με δεδομένη την εμφάνιση νέων παικτών στην Α' Αθηνών, είναι βέβαιο ότι κάποιοι βλέπουν εφιάλτες.

Υ.Γ.: Οι καλοθελητές διαδίδουν ότι ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές Νικήτα Ντόρας για το ενδεχόμενο κοινής συμπόρευσης. Λέτε να ισχύει;

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ο Νικήτας, η Ντόρα και η γκρίνια στην Α' Αθήνας! "

Leave a Reply