ΟΝΝΕΔ: Αλλαγές με γκρίνιες και υποσχέσεις για την επόμενη μέρα!



Έγιναν οι αναμενόμενες αλλαγές στο Εκτελεστικό και στις Γραμματείες της ΟΝΝΕΔ. Βασικό χαρακτηριστικό των αλλαγών είναι η ισορροπία μεταξύ των "ομάδων" που κατέχουν τις σημαντικότερες θέσεις αλλά και την άνοδο και κάθοδο ορισμένων παραγόντων στα τεκταινόμενα της Νεολαίας.

Μεγάλος Κερδισμένος

Χωρίς αμφιβολία, μεγάλος κερδισμένος είναι ο σημερινός υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής, ο Θοδωρής Κουναδέας, προερχόμενος από το Οικονομικό. Το φορτίο που αναλαμβάνει είναι βαρύ αφού το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος ασθενής για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και για την ΟΝΝΕΔ. Το νούμερο 3 πλέον της Οργάνωσης, σίγουρα είναι αρκετά ελκυστική θέση για την επόμενη μέρα στην ΟΝΝΕΔ.

Ισορροπία στους "μεγάλους"

Αμετακίνητοι οι βασικοί παράγοντες της Νεολαίας. Μητσόπουλος, Γεωργιάδης, Μπακόλας και Μεϊντής έμειναν στις θέσεις τους, ώστε να συνεχίσουν το έργο τους. Αυτό βέβαια έχει και τις ερμηνείες του αφού τόσο ο Γεωργιάδης, όσο και ο Μπακόλας είναι βασικοί δελφίνοι της επόμενης μέρας.

Ο μεγάλος χαμένος

Χαμένος θεωρείται ο απερχόμενος Λεκανοπεδιάρχης, Κώστας Παπαθανασόπουλος, προερχόμενος από την περιβόητη ομάδα Τσάκα, αποχώρηση αναμενόμενη ήδη πριν τις εκλογές του Μαΐου. Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της "ομάδας του" φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι καθώς παρά την προεκλογική συμμαχία με τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη, βρίσκονται σήμερα εκτός του Λεκανοπεδίου. Θα επανέλθουμε με τα καρφιά που έπεσαν!

Καραμπόλες και παρεξηγήσεις
Μέσα στις αλλαγές που έγιναν, ο Παναγιώτης Κουτσογιάννης ανέλαβε υπεύθυνος Μ.Α.ΚΙ. αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Καρούμπαλη που έμεινε εκτός Εκτελεστικού.

Η Αριστέα Διαμαντοπούλου, ανέλαβε καθήκοντα στην Πολιτική Ακαδημία, αφού η Δ. Λυγουρα αποχώρησε λόγω ηλικίας.

Ανάληψη καθηκόντων είχαμε και στον τομέα Τοπ. Αυτοδιοίκησης από τον Βασίλη Σιαδήμα ενώ υπεύθυνος Τύπου ανέλαβε ο Γιάννης Πάγκαλος. Στην επικοινωνιακή στρατηγική τοποθετήθηκε ο ο Κωνσταντινος Διγαλάκης ενώ υπεύθυνη γυναικών ανέλαβε η Μελίνα Τσακιρίδου.

Οι αλλαγές αυτές δεν πέρασαν απαρατήρητες αφού δημιουργήθηκαν καραμπόλες και παρεξηγήσεις για όσους έμειναν εκτός. Αναμένουμε γκρίνια και ψυχρότητα, αφού ο Σάκης αναγκάστηκε να σπάσει αυγά.

Σιδεροκέφαλοι οι καινούργιοι!   

Δεν υπάρχουν σχόλια on " ΟΝΝΕΔ: Αλλαγές με γκρίνιες και υποσχέσεις για την επόμενη μέρα! "

Leave a Reply