Φωτεινή Πιπιλή: Μεταρρυθμίσεις ακόμη κι αν μας ρίξουν οι παλαιοπασόκοι

fwteini-pipili-metarruthmiseis-akomi-ki-an-mas-riksoun-oi-palaiopasokoi

Η Φωτεινή Πιπιλή
 υπερασπίστηκε σήμερα θερμά τις μεταρρυθμίσεις και τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι των «παλαιοπασόκων» που όπως είπε, είναι ακόμη εντός του ΠΑΣΟΚ και αντιδρούν ακόμη και «στην ανάσα» του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Διακήρυξε πως πολλοί βουλευτές όπως και εκείνη ,ζητούν να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις ακόμη κι αν η κυβέρνηση πέσει όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.  

« ...Να γίνουν, επιτέλους, ολοκληρωτικές μεταρρυθμίσεις ακόμα και να κινδυνεύει αυτή η Κυβέρνηση να πέσει. Εγώ λέω συνέχεια να έρθει ένα νομοσχέδιο -χρησιμοποιώ το νομοσχέδιο που έχει έτοιμο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για τις αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο - να πάμε στη Βουλή, να βγουν οι εναπομείναντες παλαιοπασόκοι που είναι ακόμη στο ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το γεγονός ότι υπάρχουν συνδικαλιστές που δεν εργάζονται ποτέ, όπως η ηγεσία εν συνόλω των Τριτοβάθμιων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων» ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ. 

Και συνέχισε « Τέτοιου είδους νομοσχέδιο περιμένω, λοιπόν, και να πέσουμε μάλιστα από αυτούς που υπογείως και στους διαδρόμους της Βουλής – κυρίως από το ΠΑΣΟΚ- αντιδρούν σε οτιδήποτε βγάζει η “ανάσα” του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Προτιμώ να πέσουμε μαχόμενοι με αξιοπρέπεια στον αγώνα για τις μεταρρυθμίσεις που είναι απαραίτητες».

Μέσα στο πλάσιο αυτό κάρφωσε τον Χρήστο Ζώη λέγοντας ότι« με Νόμο που υπέγραψε ο μέγας “αντιστασιακός”, “αντιμνημονιακός“, τότε (επί ΝΔ) υφυπουργός Εσωτερικών Χρήστος Ζώης, οι συνδικαλιστές έχουν το δικαίωμα να μην εργάζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους». 

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Φωτεινή Πιπιλή: Μεταρρυθμίσεις ακόμη κι αν μας ρίξουν οι παλαιοπασόκοι "

Leave a Reply