"Έσκισαν" τον Κωστόπουλο τα Παραπολιτικά για τις δηλώσεις του!
















Τον "έσκισαν"! Το site του Παραπολιτικά δημοσίευσε τις περίεργες δηλώσεις του πολιτευτή της ΝΔ στη Β' Αθηνών, Νίκου Κωστόπουλου, περί παρελάσεων και φασιστικού κατάλοιπου, ανοίγοντας τον ασκό του αιόλου στα νεοδημοκρατικά πηγαδάκια.

Δείτε τι έγραψε και τον σχολιασμό του site:





ΑΞΙΖΕΙ: Ο κύριος Νίκος Κωστόπουλος, που έχει υπάρξει όπως μας ενημερώνει από μόνος του στο βιογραφικό του κρατικοδίαιτος καθώς "διατέλεσε Ειδικός Σύµβουλος στα υπουργεία Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων και Εσωτερικών και από το έτος 2007 έως και το έτος 2009", ενώ συνέχισε σε κρατική θέση (στο ΕΚΑΒ) πρέπει να ενημερωθεί ότι την 28η Οκτωβρίου , η παρέλαση έγινε για την νίκη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ώστε να αυτός να είναι ελεύθερος να διορίζεται σε κρατικές θέσεις και να φοράει την γραβάτα του για να μαζεύει ψήφους. Αν δεν το καταλαβαίνει , καλύτερα να σιωπά, για έτσι δίνει (είτε από αφέλεια, είτε επιτηδευμένα, δικό του το πρόβλημα)  πάτημα στην προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: O κόσμος που παρακολουθεί και χειροκροτάει τις παρελάσεις κύριε Κωστόπουλε, δεν πηγαίνει εκεί προς άγρα ψήφων, όπως κάνετε εσείς, αλλά πάει να χειροκροτήσει αυτούς που διακινδυνεύουν την ζωή τους για την ελευθερία και την δημοκρατία, την ίδια ώρα που η τουρκική προκλητικότητα, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Και το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τους δώσουμε το χειροκρότημα μας, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ το χρόνο.

πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια on " "Έσκισαν" τον Κωστόπουλο τα Παραπολιτικά για τις δηλώσεις του! "

Leave a Reply