Καθοριστικός ο ρόλος του Βαγγέλα το 2015




Ξέρει όσο κανένας τους διαδρόμους της Βουλής. Φυλάγεται και ξεπετάγεται όπου κρίνει αυτός σκόπιμο. Στην προκειμένη περίπτωση κι ενόψει της Προεδρικής Εκλογής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης παίζει τα ρέστα του, παίρνοντας πρωτοβουλίες υπό την κάλυψη της θέσης τους ως Πρόεδρος της Βουλής.

Η πολιτική αλεπού

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα αναλάβει το Προεδρείο της Βουλής, όλοι γνώριζαν ότι δεν θα περάσει απαρατήρητος. Σκληρός και ακριβοδίκαιος πέρασε φουρτούνες μέσα στην Αίθουσα αφού έπρεπε να κουμαντάρει το πιο ετερόκλητο πολιτικά κομματικό ακροατήριο. Από το ΚΚΕ μέχρι τη Χρυσή Αυγή, όλοι έχουν να λένε για την πολιτική αλεπού που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μεϊμαράκης.


Τα χει βρει με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Βαγγέλας όπως τον αποκαλούν οι παροικούντες την γαλάζια Ιερουσαλήμ έχει πολύ καλούς κώδικες επικοινωνίας με την αντίπερα όχθη. Συχνά πυκνά βρίσκεται με πρωτοκλασσάτους του ΣΥΡΙΖΑ και συζητούν διεξοδικά τις εξελίξεις.

Το γραφείο του είναι πάντοτε ανοικτό ακόμα και για τον Αλ. Τσίπρα ο οποίος συνομιλεί ανοικτά με τον Πρόεδρο.

Κι όλα αυτά γιατί ο Μεϊμαράκης με αφορμή το ρόλο του, κρατάει τις ισορροπίες. Ξέρει ότι την επόμενη μέρα ίσως κάποιοι χρειαστούν πλάτη. Κι εκείνος είναι πρόθυμος να συζητήσει..


Στραμμένος στην επόμενη μέρα


Δεν είναι λίγοι που προβλέπουν ότι ο Βαγγέλας έχει βάλει στόχο τα ψηλά δωμάτια της γαλάζιας πολυκατοικίας. Η παρουσία του το τελευταίο χρόνο το επιβεβαιώνει περίτρανα. Ανέλαβε προσωπικά τη δύσκολη κατάσταση των Αυτοδιοικητικών εκλογών, έκανε το γύρο της Ελλάδας για τις Ευρωεκλογές ενώ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με πλήθος στελέχη και παράγοντες της ΝΔ. Η Β' Αθηνών μπορεί να είναι η περιφέρεια του αλλά μόνο στα χαρτιά. Η πραγματική του περιφέρεια είναι όλη η Ελλάδα και φαίνεται πως αυτό θα παίξει ρόλο στην επόμενη μέρα!

Θυμηθείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Καθοριστικός ο ρόλος του Βαγγέλα το 2015 "

Leave a Reply