Ο Τατούλης χτυπά Λυκουρέντζο στην Αρκαδία...μέσω κόρης!Μια παλιά κόντρα ξαναγεννιέται στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου, την Τρίπολη. Πρόκειται για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και την απόφαση της κόρης του Πέτρου Τατούλη, Εύης, να κατέλθει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αρκάς Περιφερειάρχης εμφανίζεται να είναι αισιόδοξος για την επιτυχία της κόρης του που έχει "προίκα" την εκλογική επιτυχία του πατέρα της όλα αυτά τα χρόνια στην Αρκαδία.

Ιδιαιτέρως ενοχλημένος εμφανίζεται ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ο οποίος σε συζητήσεις του με τοπικούς παράγοντες του Νομού εκφράζει τον προβληματισμό του για την αντιμετώπιση που έχει από ορισμένους κύκλους στο Μαξίμου, αφού παρά το γεγονός ότι ήταν απ' τους πρώτους που στήριξαν την υποψηφιότητα Σαμαρά, στην πορεία παραγκωνίστηκε!

Ο Λυκουρέντζος εμφανίζεται σίγουρος για την πρώτη θέση. Για να δούμε όμως τώρα με την Εύη αν θα έχει την ίδια επιτυχία. Η παλιά κόντρα Τατούλη - Λυκουρέντζου ξανά στην επιφάνεια! Θα έχει ενδιαφέρον!
Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ο Τατούλης χτυπά Λυκουρέντζο στην Αρκαδία...μέσω κόρης! "

Leave a Reply