Νικήτας Κακλαμάνης: "Ας βγει μπροστά όποιος μπορεί να σύρει καλύτερα το τιμόνι της ΝΔ"




Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, μίλησε στην εκπομπή της Ελλης Στάη  στα Παραπολιτικά 90,1 όπου τόνισε ότι συμφωνεί εν μέρει με τη χθεσινή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη:

«Εγώ, κατά το ήμισυ συμφωνώ με όσα είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης»είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί δεν τον πρότεινε και η ΝΔ. «Δηλαδή από το να πούμε ότι υποστηρίζουμε την πρόταση ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου γιατί να μην τον προτείνουμε κι εμείς;»
Ο κ. Κακλαμάνης τόνισε επίσης ότι το κόμμα δεν πρέπει να διοικείται από ομάδες αλλά από τα θεσμικά του όργανα, στα μεγάλα θέματα που προκύπτουν.

Ωστόσο, ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τη μη στήριξη της υποψήφιότητας του κ. Παυλόπουλου.
Η επόμενη μέρα στη ΝΔ
Για την επόμενη μέρα στη ΝΔ μετά την ήττα της 25ης Ιανουαρίου ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι ήταν δική του πρωτοβουλία η σημερινή αναβολή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και όχι του κ. Σαμαρά:

«Εγώ πήρα την πρωτοβουλία, μίλησα με συναδέλφους μου, συμφώνησαν μαζί μου και είπαμε ότι όταν αυτό το διήμερο κρίνεται η τύχη της Ελλάδος δεν μπορούμε να μιλάμε για τα εσωτερικά της ΝΔ».

Στη συνέχεια ο κ. Κακλαμάνης τόνισε ότι ήταν καθαρή η ήττα της ΝΔ, αλλά το γεγονός ότι το κόμμα κράτησε περίπου το 30% από την ελληνική κοινωνία, αυτό δείχνει τη μεγάλη δύναμη της ιστορικής παράταξης που έχει βαθιές ρίζες μέσα στην ελληνική κοινωνία.

«Δεν καταποντιστήκαμε αλά ΠΑΣΟΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν ήττα. Επιμένω για έκτακτο συνέδριο επανεκκίνησης όπου θα γίνουν αλλαγές και σε καταστατικό επίπεδο και σε εσωτερική δημοκρατία και κυρίως σε επαναπροσδιορισμό του τι είναι η ΝΔ.

Η ΝΔ πρέπει να ξαναγίνει το κόμμα που εκτείνεται από τη δημοκρατική δεξιά μέχρι τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας.

Όποιος λοιπόν μπορεί να σύρει καλύτερα το τιμόνι αυτού του καραβιού αυτός να βγει και μπροστά και να μας παρουσιαστεί.

Εγώ δεν ενδιαφέρομαι, τον μουτζούρη δεν πρόκειται να τον τραβήξω».

πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Νικήτας Κακλαμάνης: "Ας βγει μπροστά όποιος μπορεί να σύρει καλύτερα το τιμόνι της ΝΔ" "

Leave a Reply