Παρασκήνιο από την κάθοδο Σαμάρα στην Πάτρα. Τι έγινε και ποιοι δεν ήρθαν!




Μεγάλο παρασκήνιο και γκρίνια για το αποτέλεσμα των εκλογών και τη μετεκλογική αδράνεια παρουσία του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, στην Πάτρα με αφορμή τις περιφερειακές συνδιασκέψεις.

Το παρασκήνιο και τα υπόγεια μαχαιρώματα ξεκίνησαν αφότου κλήθηκε ο Νίκος Δένδιας να μιλήσει για το μεταναστευτικό. Εκείνος απέφυγε την πρόσκληση, για προσωπικούς του λόγους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει ξανά η συζήτηση για την επόμενη μέρα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση της Πάτρας δεν είχε ούτε στο ελάχιστο τον κόσμο που θα περίμενε κανείς από τη Νέα Δημοκρατία, δείγμα της κατήφειας που υπάρχει από τους Νεοδημοκράτες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα. Μάλιστα άγνωστοι γέμισαν με φέιγβολάν κεντρικούς δρόμους της Πάτρας με αίτημα επιστροφής Καραμανλή.

Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε δυναμικός ενώ είχε κατιδίαν συνομιλίες με όλα τα στελέχη που βρέθηκαν εκεί προκειμένου να συζητήσουν για την οργανωτική ανασύνταξη του κόμματος. Υπήρξαν παράπονα για ανεπάρκειες κατά την προεκλογική περίοδο και για το μήνυμα των εκλογών, ενώ αναφέρθηκαν και θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ηχηρή ήταν η απουσία του πρώην βουλευτή του Νομού, Θανάση Νταβλούρου και του πολιτευτή Τριανταφυλλόπουλου οι οποίοι εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι με τη στάση του Αντώνη Σαμαρά τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές. Αυτό φάνηκε να θορυβεί τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος είχε στη συνέχεια κατ ιδίαν συνομιλίες με τους συνεργάτες του και τον γραμματέα του κόμματος.

Η συνέχεια θα έχει ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Παρασκήνιο από την κάθοδο Σαμάρα στην Πάτρα. Τι έγινε και ποιοι δεν ήρθαν! "

Leave a Reply