Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. πρέπει να εκλεγεί από τη βάση!"




Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η Ν.Δ. να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή, δηλώνει η βουλευτής του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη στάση που πρέπει να τηρήσει η Ν.Δ. στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία, αν και σημειώνει ότι θα πρέπει πριν ψηφίσει «να δει κανείς το περιεχόμενο». 
Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews, η κ. Μπακογιάννη δεν παίρνει θέση εάν πρέπει θα γίνει ψηφοφορία στην Κ.Ο. της Ν.Δ., αλλά δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει πως «δεν αντέχει η Ν.Δ. ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί». 
Στις δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι «δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η Ν.Δ. βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%». 
Επίσης, επαναφέρει το σύνθημα «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» για τη Ν.Δ., σημειώνοντας πως «χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες».
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως «σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της Ν.Δ.».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. πρέπει να εκλεγεί από τη βάση!" "

Leave a Reply