Ενόχληση του περιβάλλοντος Σαμαρά για την τακτική ΠαπαμιμίκουΕνοχλημένοι εμφανίζονται στη Συγγρού με την προσωπική τακτική Παπαμιμίκου το τελευταίο διάστημα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επιλογή του γραμματέα να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά στην εκδήλωση της ΔΑΠ Πολιτικού, όπου είχαν ομιλία η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ευ. Αντώναρος!


Από τη μέρα που έγινε γνωστή η εκδήλωση είχε δοθεί οδηγία να αποφευχθούν τυχόν παρουσίες στελεχών και βουλευτών που θα υπονόμευαν την μέχρι τώρα στρατηγική του Προέδρου της Ν.Δ. Κάτι τέτοιο φάνηκε ότι το ακολούθησαν πολλοί υπουργοί και βουλευτές που μετά από τηλεφωνικές παραινέσεις δεν εμφανίστηκαν στην επίμαχη εκδήλωση.

Ο Γραμματέας όμως φαίνεται πως το σκέφτηκε καλύτερα και βρέθηκε στην πρώτη σειρά να ακούει τις ομοβροντίες του Ευ. Αντώναρου και της Ντόρας Μπακογιάννη εναντίον της κακής διαχείρισης του κόμματος. 

Οι κακές γλώσσες μεταφράζουν την κίνησή του ως προσπάθεια γεφύρωσης του προσωπικού του χάσματος με την Ντόρα Μπακογιάννη. Κι αυτό σίγουρα δεν άρεσε σε πολλούς στο προεδρικό γραφείο της Συγγρού!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ενόχληση του περιβάλλοντος Σαμαρά για την τακτική Παπαμιμίκου "

Leave a Reply