Κύκλοι της Συγγρού προειδοποιούν: "Αν συνεχίσουν τη κόντρα, ορισμένοι θα διαγραφούν!"



Εκρηκτικό παρουσιάζεται το κλίμα τα τελευταία 24ωρα στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας με τα πηγαδάκια που σχηματίζονται να έχουν ως πρώτο θέμα τη συμφωνία και την στάση του κόμματος. Κι όλα αυτά την ώρα που πρωτοκλασσάτοι βουλευτές όπως ο Ν. Δένδιας, η Ντ. Μπακογιάννη, ο Ευρ. Στυλιανίδης και άλλοι αντιδρούν στην τακτική του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

Οι συνεχόμενες βολές ανάγκασαν τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντήσει στο Ηράκλειο αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα. Σε προσωπικές τους συζητήσεις στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκονται από την εποχή της Πολ. Άνοιξης κοντά στον πρόεδρο της ΝΔ σημειώνουν ότι η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείται. "Δεν γίνεται να κρατάνε το στόμα τους κλειστό όταν βρίσκονται ενώπιον του Σαμαρά και να βγαίνουν στα κανάλια χτυπώντας το Σαμαρά".

Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις για απειλές διαγραφών εάν στην κρίσιμη ψηφοφορία οι εν λόγω βουλευτές μαζί με τους υποστηρικτές τους τολμήσουν να αμφισβητήσουν ανοικτά τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κάτι τέτοιο επιβεβαιώνουν και άλλα ρεπορτάζ, βάζοντας ως πρώτη υποψήφια για αποχώρηση την Ντόρα Μπακογιάννη (βλέπε Παραπολιτικά).


Δεν υπάρχουν σχόλια on " Κύκλοι της Συγγρού προειδοποιούν: "Αν συνεχίσουν τη κόντρα, ορισμένοι θα διαγραφούν!" "

Leave a Reply