Πίεση Μητσοτάκη προς Άδωνι: "Έλα να πάρουμε το κόμμα μαζί"




Οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας φτάνουν και οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν κάθε μέρα προκειμένου να εμφανιστούν έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη της Κυριακής.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εμφανίζεται αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση στις εσωκομματικές εκλογές. Όμως, υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν μένουν απαρατήρητα. Πλην του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος εμφανίζεται αποδυναμωμένος μέρα με τη μέρα, οι έτεροι υποψήφιοι (Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι τα μεγάλα ερωτηματικά για την εκλογική τους κατάσταση.

Η λογική θέλει τους δυο υποψηφίους να υπολείπονται από τους άλλους δυο κι αυτό δημιουργεί δεύτερες σκέψεις για το τι θα μπορούσαν να κάνουν μαζί εάν κατέβαιναν σαν μια υποψηφιότητα. Αυτή η σκέψη είναι ο λόγος που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητά τη στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η πρόταση του εμπεριέχει την απόσυρση της υποψηφιότητας του Άδωνι και τη ταυτόχρονη στήριξη του Κυριάκου προκειμένου να ενδυναμωθεί η υποψηφιότητά του και να γίνει από αουτσάιντερ, ισχυρός ανταγωνιστής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Οι μετρήσεις που έχουν στα χέρια τους οι υποψήφιοι άλλωστε δείχνουν πως μόνο μέσω μιας ευρείας συμμαχίας μπορεί να κλονιστεί η παντοδυναμία Μεϊμαράκη.

Οι μέρες λιγοστεύουν για τους υποψηφίους, οπότε μένει να δούμε αν οι πιέσεις Μητσοτάκη θα έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Πίεση Μητσοτάκη προς Άδωνι: "Έλα να πάρουμε το κόμμα μαζί" "

Leave a Reply