Τυχόν καθυστέρηση των εσωκομματικών εκλογών, σημαίνει διάλυση!



Η απαράδεκτη εξέλιξη των εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει τα όρια του γελοίου. Πρόκειται για μια διαδικασία που πέρα από την κομματική της διάσταση, αφορά και την Ελλάδα συνολικά αφού πρόκειται για την Αξιωματική Αντιπολίτευση της χώρας.

Η αδυναμία των υποψηφίων να συνεργαστούν προκειμένου να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα αυτό το πανηγύρι εντυπώσεων, δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και για τον πλέον αγαθό οπαδό και ψηφοφόρο της Νέας Δημοκρατίας. Την ώρα που θα έπρεπε όλα να έχουν κανονιστεί μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για τη νέα ημερομηνία και την εταιρεία που θα αναλάβει το έργο διεξαγωγής της διαδικασίας, ορισμένοι επιλέγουν να παίξουν το κρυφτούλι των ευθυνών για να μην γίνουν οι εκλογές όπως είχε εξαρχής σχεδιαστεί!

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η κατάληξη. Δεύτερες σκέψεις για νέο κόμμα που διακινούνται από διάφορες γραφίδες και στόματα παίζουν το ρόλο του Προκρούστη σε ένα κόμμα που καλείται να διαχειριστεί τα δικά του ασυμμάζευτα πριν αναλάβει την καταστροφή που θα αφήσει πίσω της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Τυχόν καθυστέρηση των εσωκομματικών εκλογών, σημαίνει διάλυση! "

Leave a Reply