Ποιος βγαίνει νικητής την Κυριακή; Απλά Μαθηματικά!




Η τελική μάχη της Κυριακής έφτασε και οι δυο υποψήφιοι θα μετρηθούν για τελευταία φορά προκειμένου να κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα και να αναδειχτεί ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.


Η πρώτη Κυριακή έδειξε ξεκάθαρα μια τάση. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης βρίσκεται πάνω στ' άλογο στην κούρσα της Κυριακής έχοντας μια σαφή απόσταση έναντι του συνυποψηφίου του. Η απόσταση αυτή μικραίνει αν προστεθεί το πλειοψηφικό ποσοστό των ψηφοφόρων του Άδωνι Γεωργιάδη όμως ο κρίσιμος παράγοντας αυτής της διαδικασίας είναι η Βόρεια Ελλάδα.

Ο Τζιτζικώστας δέσμευσε πολλές ψήφους στελεχών και απλών ψηφοφόρων που με τοπικιστικά κριτήρια επέλεξαν τον Περιφερειάρχη. Αυτή τη φορά, είναι δεδομένο ότι την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Τζιτζικώστα θα λάβει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ενδιαφέρον στοιχείο που έχει αναφέρει τα τελευταία 24ωρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μετακίνηση ψηφοφόρων του Μεϊμαράκη προς τη δική του υποψηφιότητα. Φαίνεται όμως ότι δύσκολα θα επηρεάσει κάτι τέτοιο τη διαδικασία.

Με απλά μαθηματικά και λογική καταλαβαίνουν όλοι ότι η διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου θα έχει ένα νικητή και δυο κερδισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ποιος βγαίνει νικητής την Κυριακή; Απλά Μαθηματικά! "

Leave a Reply