Νεύρα στην ΟΝΝΕΔ με το επεισόδιο Κούλα - Ποιοι ευθύνονται;


Άσχημη τροπή πήραν τα πράγματα για τον Διεθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα, μετά το tweet του εναντίον της πρώην υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου. Ο χαρακτηρισμός "τσατσά" ήταν αρκετός για να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τα ΜΜΕ που στο πρόσωπο του άγνωστου μέχρι χθες Κούλα, βρήκαν το πάτημα για να σπιλώσουν το ήθος της νέας ΟΝΝΕΔ.

Εκτεθειμένος από την επιλογή Κούλα βρέθηκε εξαρχής ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο οποίος στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Κούλα. Η πρόταση για τη θέση έγινε από τον Θάνο Κολοβό, υπεύθυνο Επαρχιακού, λίγους μήνες πριν για τη στελέχωση της πολύπαθης διοίκησης του Βορρά μετά την διαγραφή του Β. Γεωργιάδη.

Στην Πειραιώς τα "πήραν" και ζήτησαν άμεσα δράση από τη διοίκηση της ΟΝΝΕΔ. Ο συγκεκριμένος ΟΝΝΕΔίτης δεν ήταν τυχαίος, αφού έστησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της σημερινής διοίκησης της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης τη νέα κατάσταση που έφερνε ως προίκα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το φιάσκο του Συνεδρίου στον Εύοσμο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγες μέρες προοιωνίζονται νέες εξελίξεις στο μέτωπο του βορρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Νεύρα στην ΟΝΝΕΔ με το επεισόδιο Κούλα - Ποιοι ευθύνονται; "

Leave a Reply