Ακόνισαν μαχαίρια οι φατρίες στη Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ!



Χαρακτηριστικά μέτρησης δυνάμεων πήρε η Εθνική Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ την ώρα που η Νεολαία της Παράταξης της Νέας Δημοκρατίας ανοίγει τον διάλογο για την αλλαγή που επέρχεται στον πολιτικό της φορέα.

Κι ενώ κάποιοι λιάζονταν στο ιστορικό ξενοδοχείο Γαλήνη που θυμίζει άλλες εποχές συνεδρίων, οι μεγάλες φατρίες της ΟΝΝΕΔ ακόνισαν τα μαχαίρια της επόμενης μέρας σε κόμμα και Νεολαία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η δυναμική παρουσία των οργανώσεων της Θεσσαλονίκης με τη ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και του Αριστοτελείου να κλέβουν τις εντυπώσεις για την μαζικότητά τους.

Προβλημάτισε η ελάχιστη παρουσία των "Αθηναίων" και ιδιαίτερα των Δαπιτών του Πανεπιστημίου Πειραιώς επιβεβαιώνοντας τις φήμες που θέλουν την εν λόγω οργάνωση να εμφανίζεται αποδυναμωμένη σε σχέση με το παρελθόν.

Ανύπαρκτες οι οργανώσεις του Λεκανοπεδίου αφού ακόμη και ο ίδιος ο Λεκανοπεδιάρχης προτίμησε να μην έρθει, ολοκληρώνοντας τις συνθήκες για αντικατάσταση του αφού οι σχέσεις του με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ δεν ειναι και οι καλύτερες.

Οι υπόλοιπες σχολές του Λεκανοπεδίου εμφανίστηκαν επίσης αποδυναμωμένες σε παρουσία και παλμό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι  κάποιοι έστειλαν μήνυμα με τη δυναμική παρουσία τους και περιμένουν πολλά για την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ακόνισαν μαχαίρια οι φατρίες στη Συνδιάσκεψη της ΟΝΝΕΔ! "

Leave a Reply