"Γλέντησε" τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Βούτση ο Μιχελάκης!

Το σφυροκόπημα Μιχελάκη στον ΣΥΡΙΖαίο Βούτση (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάγκας και σοβαρός ο πρώην υπουργός, βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης τίναξε στον αέρα την «πολιτική» και «οικονομική» επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ, καταδεικνύοντας με στοιχεία και γεγονότα ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σχέδιο για την επόμενη ημέρα…«Όλες οι χώρες βγαίνουν στις αγορές για να δανειστούν. Ο ΣΥΡΙΖΑ από πού θα βρει τα χρήματα, από την στιγμή που δεν θέλει να δανειστεί από τις αγορές; Με εσωτερικό δανεισμό; Ή με άλλο νόμισμα; » αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».

Ο κ. Γιάννης Μιχελάκης μίλησε για τα σημαντικά βήματα που έχουν επιτευχθεί στην ελληνική οικονομία σημειώνοντας πως «καθημερινά και με την βελτίωση των οικονομικών στοιχείων αυξάνονται οι πιθανότητες για μια ασφαλή έξοδο από το μνημόνιο».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πολυγλωσσία που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του ελληνικού χρέους. Τόνισε πως τα μηνύματα αυτά φτάνουν στις Βρυξέλλες και όλοι αντιλαμβάνονται πλέον πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει ξεκάθαρη θέση για την επόμενη μέρα.


 


Πηγή: dailyopinion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια on " "Γλέντησε" τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ Βούτση ο Μιχελάκης! "

Leave a Reply