Χαρακόπουλος κατά Σαμαρά: Επιβεβλημένη η ανασύνταξη της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή

 ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMCΚριτική στον πρόεδρο της ΝΔ κ. Ανώνη Σαμαρά άσκησε ο βουλευτής κ. Μαξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας χθες στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος στα Τρίκαλα.

Ο κ. Χαρακόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του λέγονας ότι είχε ζητήσει την σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου της ΔΝ για την αποτίμηση λαθών και τη διορθωτική πορεία που χρειάζεται η παράταξη.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο βουλευτής είπε ότι ήταν λάθος η εμμονή στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Θύμισε τη διαφωνία για το θέμα του γάλακτος που οδήγησε στην παραίτησή του από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Γεωργίας. «Η  διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος αυξήθηκε κατά 2 μέρες, που φτάνουν και περισσεύουν για να έρθει φθηνό γάλα από τη Ρουμανία, αλλά η τιμή στο ράφι αντί να μειωθεί αυξήθηκε. Θυμίζω ότι όταν η τιμή παραγωγού στην Ελλάδα ήταν 43 λεπτά στη Ρουμανία ήταν μόλις 27 λεπτά. Η ζωή, λοιπόν, έδειξε ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο».


Είπε ακόμη ότι ήταν λάθος ο αγροτικός ΕΝΦΙΑ, η κατάργηση της εξισωτικής αποζημίωσης καθώς και η «μεσοβέζικη» όπως την χαρακτηρίζει συμφωνία για την φέτα. Έκλεισε λέγοντας ότι «είναι επιβεβλημένη η ανασύνταξη της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, προκειμένου και πάλι να κερδίσουμε την πολιτική ηγεμονία».

Πηγή: neodimokratis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Χαρακόπουλος κατά Σαμαρά: Επιβεβλημένη η ανασύνταξη της παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή "

Leave a Reply