Εκανε πίσω η Νέα Δημοκρατία: Οι αντιδράσεις "έφαγαν" την διημερίδα για την υγεία στη Μεσσηνία!

Εκανε πίσω η Νέα Δημοκρατία:  Οι αντιδράσεις  "έφαγαν" την διημερίδα για την υγεία

«Λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, αναβάλλεται η επιστημονική διημερίδα για το μαστό με θέμα «Νικητές στη μάχη στήθος με στήθος», που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Καλαμάτα σήμερα και αύριο. 

Υπενθυμίζουμε ότι η διημερίδα είχε προκαλέσει την αντίδραση γιατρών, φορέων και του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας γιατί τα ραντεβού για εξέταση κλείνονταν μέσω των τηλεφώνων των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας. Είναι προφανές ότι οι αντιδράσεις επηρέασαν την απόφαση των διοργανωτών με την οποία αναβλήθηκε η διημερίδα.

Η ΝΟΔΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής: «Δυστυχώς, λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών, η επιστημονική διημερίδα για το μαστό, με θέμα "Νικητές στη μάχη στήθος με στήθος" αναβάλλεται. Επειτα από δέσμευση της επιστημονικής ομάδας, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως η αναβληθείσα εκδήλωση θα υλοποιηθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ζητάμε συγγνώμη από τις 170 γυναίκες, οι οποίες είχαν προγραμματισμένο ραντεβού για κλινική εξέταση και δεσμευόμαστε να τις ειδοποιήσουμε έγκαιρα, μόλις προγραμματισθεί ξανά η συγκεκριμένη εκδήλωση. 

Σε αυτό το σημείο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας και τη Χειρουργική Κλινική του Γ.Ν. Καλαμάτας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι την επιστημονικότητα και μόνο της εκδήλωσης, παρείχαν την αιγίδα τους. 

Ευχαριστούμε επίσης, τους φορείς και συλλόγους που συνέβαλαν με τη στήριξή τους στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού του τόπου μας. 

 Τέλος, ευχαριστούμε το τμήμα της ΑΧΕΠΑ Μεσσηνίας "Παπαφλέσσας", για την ευγενική τους χορηγία». 

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Εκανε πίσω η Νέα Δημοκρατία: Οι αντιδράσεις "έφαγαν" την διημερίδα για την υγεία στη Μεσσηνία! "

Leave a Reply