Ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Παπαμιμίκου - Ιωαννίδη

                           Κακές οι σχέσεις Παπαμιμίκου-Ιωαννίδη - Κεντρική Εικόνα




Ούτε να τον δει δεν θέλει ο Σάκης Ιωαννίδης τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη και πολιτικό του σύμμαχο Ανδρέα Παπαμιμίκο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν ψυχρανθεί εδώ και καιρό, καθώς η στρατηγική τους έχει διαφορετικές στοχεύσεις. Ο μεν Ιωαννίδης, θέλησε να αυτονομηθεί πολιτικά και να βρεθεί δίπλα στους καραμανλικούς, διαχωρίζοντας ανοικτά τη θέση του από τις επιλογές Σαμαρά με αποκορύφωμα την περίφημη δήλωση έξω από τη Συγγρού μετά το Δημοψήφισμα.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, έχοντας ως στόχο την διατήρηση της εσωκομματικής ισορροπίας, στήριξε εμμέσως τον Αντ. Σαμαρά και επέλεξε να συμμαχήσει με τον βόρειο Απόστολο Τζιτζικώστα, στην προσπάθεια του να δημιουργήσει τις βάσεις για την μελλοντική του κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές.

Οι συνεργάτες των δυο, μέχρι πρότινος φίλοι, ξιφουλκούν στα κοινωνικά δίκτυα με αλληλοκατηγορίες που φτάνουν σε σημείο υβριστικών χαρακτηρισμών.

Αυτή η κατάσταση φυσικά αλλάζει άρδην και τη στάση των δυο μεγάλων ομάδων (Βορείων και Αθηναίων) για την επόμενη μέρα στην ΟΝΝΕΔ. Μένει να δούμε ποιος θα είναι τελικά κερδισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ψυχροπολεμικό κλίμα στις σχέσεις Παπαμιμίκου - Ιωαννίδη "

Leave a Reply