Ρήγμα στον Άδωνι επιχειρεί ο Βορίδης με αναφορές στον Σαμαρά




Ρήγμα θέλει να προκαλέσει ο Μάκης Βορίδης στην υποψηφιότητα Γεωργιάδη, όπως φαίνεται από τις τελευταίες του δηλώσεις. Η σαφής αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έχει προεκλογικά σαν άμεσο εκφραστή και υποστηρικτή τον Άδωνι Γεωργιάδη.



Γιατί όμως ο Βορίδης θέλει να χτυπήσει την υποψηφιότητα Γεωργιάδη; Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, οι σχέσεις του με τον Βορίδη φάνηκε πως αλλάζουν. Ο λόγος; Ο Βορίδης δεν φάνηκε διατεθειμένος να δεχτεί την πρωτοβουλία του καλού του φίλου να ηγηθεί της δεξιάς πτέρυγας. Θεωρώντας ότι μια τέτοια κίνηση θα τον αποδυνάμωνε στο μέλλον, προσπάθησε με κάθε τρόπο να διαχωρίσει τη θέση του.
Άλλωστε η επιλογή Βορίδη να στηρίξει Τζιτζικώστα είχε ως στόχο ο δεξιός πολιτικός να αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή σε περίπτωση νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η δημοφιλία του Γεωργιάδη, τα χαρακτηριστικά αντισυστημικότητας που παρουσιάζει και οι κοινές δεξαμενές ψηφοφόρων που έχει με τον Βορίδη, δημιουργούν πολιτική πίεση στο δεύτερο που αναζητά τρόπους κοντέματος του φιλόδοξου πολιτικού.

Έτσι, με δηλώσεις υπερ Σαμαρά, ο Βορίδης επιδιώκει το come back!


Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ρήγμα στον Άδωνι επιχειρεί ο Βορίδης με αναφορές στον Σαμαρά "

Leave a Reply