Δύσκολα βγάζει πρόεδρο ο Ιωαννίδης!



Σκληρό μπραντεφερ εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα στη γαλάζια νεολαία σχετικά με τη διαδοχή του Σάκη Ιωαννίδη. Ο Δραμινός πρόεδρος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποδυναμωμένος ύστερα από το αναπάντεχο στραπάτσο στις προεδρικές εκλογές.


Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συγγρού συνοδεύτηκε από κινήσεις-ματ του Ανδρέα Παπαμιμίκου ο οποίος πήρε χρόνο από το νυν πρόεδρο μέχρι το Συνέδριο. Ο εκλεκτός του γραμματέα, Βασίλης Γεωργιάδης, εμφανίζεται σχεδόν βέβαιος νικητής εάν αντίπαλός του βρεθεί ο Αποστόλης Μπακόλας.

Η δυναμική του Β. Γεωργιάδη στη Βόρειο Ελλάδα είναι δεδομένη την ώρα που και στην υπόλοιπη επαρχία γίνονται κινήσεις σύγκλισης και των υπόλοιπων δυνάμεων προς το πρόσωπό του. 

Οι "φίλοι" του Σάκη απέναντι

Απέναντι στον Ιωαννίδη εμφανίζονται οι μέχρι πρότινος στενοί συνεργάτες του, όπως ο Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, ο Πάρις Σκιαδόπουλος και ο Άκης Θεοχάρης. Αίσθηση προκάλεσε πρόσφατο κείμενο με συλλογή υπογραφών από τον Γραμματέα της Κ.Ε., Ανδρέα Τσώκο και τον υπεύθυνο ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΤΕΙ, Κώστα Μεϊντή οι οποίοι φαίνεται πως επιλέγουν το στρατόπεδο του Γεωργιάδη.

Τα αλληλομαχαιρώματα από ανώνυμα προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα έχουν την τιμητική τους, δείγμα ότι η μέχρι πρότινος παρέα του Σάκη διαλύθηκε. 

Αδύναμος ο Μπακόλας

Από την άλλη πλευρά, η επιλογή Μπακόλα μοιάζει με μονόδρομο για την ομάδα Ιωαννίδη. Ο πρώην υπεύθυνος ΔΑΠ ΑΕΙ, ως εκπρόσωπος της στιβαρής ομάδας της ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά, σηκώνει στις πλάτες του το σύνολο της ομάδας των "προεδρικών". Οι κακές γλώσσες τον χαρακτηρίζουν ως μη αξιόλογο καθώς η θητεία του στη ΔΑΠ ΑΕΙ δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη. Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να αντέξει την πίεση μέχρι το τέλος της εκλογικής διαδικασίας ή αν θα υπάρξει ξαφνική αλλαγή σχεδίων και επιλεγεί άλλος υποψήφιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Δύσκολα βγάζει πρόεδρο ο Ιωαννίδης! "

Leave a Reply