Ο Δένδιας κοιτάζει την επόμενη μέρα!Στο πλευρό του Δένδια εμφανίζονται όλο και περισσότεροι Καραμανλικά στελέχη που είχαν θητεύσει δίπλα σε υπουργούς και βουλευτές του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή. Η παρουσία τους και η στήριξή τους στο πρόσωπο του Νίκου Δένδια έχει προεκτάσεις λένε αφού είναι σαφές πως το βλέμμα τους είναι στραμμένο στην επόμενη μέρα του κόμματος.

Ενδεχόμενη ήττα Σαμαρά στις εκλογές που απ' ο,τι φαίνεται έρχονται θα σημάνει και την αμφισβήτησή του από εξέχοντες παράγοντες του κόμματος με πρώτους αυτούς που έμειναν "στην απ' εξω" τα τελευταία 5 χρόνια.

Ο Δένδιας εμφανίζεται ο επικρατέστερος υποψήφιος διεκδικητής - διάδοχος του Αντ. Σαμαρά αφού θέλει να εκφράσει τη νέα γενιά στελεχών που γαλουχήθηκε από τα γραφεία που στήριζαν τον Κ. Καραμανλή.

Η παρουσία του την επόμενη μέρα θα εξαρτηθεί από την εκλογική του επιτυχία στην περιφέρεια της Β' Αθηνών. Εκεί όπου καθημερινά έρχεται σε επαφή με κόσμο που του υποδεικνύουν οι παράγοντες της περιφέρειας αυτής.

Αν πάει καλά, θα βγει μπροστά, το μόνο σίγουρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια on " Ο Δένδιας κοιτάζει την επόμενη μέρα! "

Leave a Reply