Γιατί η Ασημακοπούλου κατεβαίνει στη Β' Αθηνών!Είχαμε γράψει για την τεράστια κόντρα που διεξαγόταν στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στην περιφέρεια των Ιωαννίνων, όπως κονταροχτυπιόντουσαν δυο μονομάχοι: Τασούλας και Ασημακοπούλου (βλέπε το δημοσίευμα εδώ).

Η Ασημακοπούλου γνωρίζει ότι ως τρίτη δεν θα είχε πολλά περιθώρια στην επόμενη εκλογική μάχη της Ηπείρου. Τόσο ο υπουργός Πολιτισμού κος Τασούλας όσο και ο βουλευτής Καλογιάννης έχουν πάρει κεφάλι στην ιδιότυπη κούρσα εκλογής αφού η τρίτη εκλόγιμη θέση ενδεχομένως χάνεται για τη ΝΔ. 

Κάτι τέτοιο μαζί με το γεγονός ότι τα άλυτα οικογενειακά της θέματα γίνονται στόχος επικρίσεων καθημερινά στα καφενεία των Ιωαννίνων, την αναγκάζουν να κατέλθει άρον άρον στην Αθήνα προκειμένου να δώσει μια άνιση μάχη με τα "μεγαθήρια" της Β' Αθηνών.

Τι κι αν επιστράτευσε λυτούς και δεμένους στη Συγγρού να την προβάλλουν ως επιλογή Σαμαρά, η Ασημακοπούλου βλέπει πολύ σύντομα να αποχαιρετά τη βουλευτική της έδρα αφού ξεκινά πολύ αργά προεκλογικό αγώνα σε μια άγνωστη γι αυτή περιφέρεια!

Υ.Γ. Κάποιοι βουλευτές της υπόσχονται ότι θα την στηρίξουν. Μην παίρνετε κι όρκο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια on " Γιατί η Ασημακοπούλου κατεβαίνει στη Β' Αθηνών! "

Leave a Reply